Outside tipi's

Bent u op zoek naar een superoriginele verblijfplaats voor uw event? De Outside tipi's te Poperinge zijn de ideale uitvalsbasis voor de organisatie van allerlei evenementen: incentives, familiedagen, teambuildings en natuurlijk ook vrijgezellenfeestjes!

Accommodatie:

We beschikken over twee tipiweides die zich op 200 meter van elkaar bevinden. Elke tipiveide bevat twee of drie tipi's en een ruimte om een kampvuur te maken. Per tipi kunnen max. 10 personen overnachten. Alle vijf de tipi's zijn volledig in hout bekleed en afgewerkt met een waterdicht zeil. In de éne tipiweide (met twee tipi's) bestaat de ondergrond van de tipi's uit gepolierd beton. In deze tipi's zijn er slaapmatjes aanwezig om te overnachten.  Er is ook elektriciteit en verlichting aanwezig. In de tweede tipiweide (met drie tipi's) bestaat de ondergrond van de tipi's uit kiezeltjes. Hier zijn er veldbedjes voorhanden om er te overnachten. Je hoeft dus enkel een slaapzak + kussen mee te brengen.

Wie overnacht in de tipi's kan gebruik maken van de sanitaire blokken in de vakantiehoeve. Er zijn in totaal 4 toiletten, 8 lavabo's en 7 douches.

Locatie:

De tipi's liggen midden in het avonturenpark. Ideaal dus om na te activiteiten door te zakken en om 's avonds een feestje te bouwen rond het kampvuur.

Prijzen:

De kostprijs om te overnachten in de tipi's bedraagt 20 € per persoon (min 15 betalende deelnemers of forfait van 300 €). De enige voorwaarde is dat er minimum één outdooractiviteit geboekt wordt. Alle mogelijkheden kan u terug vinden op www.outsideadventure.be

Ter plaatse kan er een grote drankenfrigo gehuurd worden aan 25 euro. Ook een BBQ-toestsel kan je huren aan die kostprijs. Een kruiwagen hout gebruiken kost eveneens 25 euro. Al deze zaken mag je ook steeds zelf voorzien.

Catering:

Je kan zelf eten en drank meebrengen of een beroep doen op onze catering. Onze mogelijkheden vind je hier terug. Tijdens de activiteiten en maaltijden kan wel geen eigen drank genuttigd worden.

Info:

Wens je meer info of wenst je de locatie te bezichtigen, neem dan contact met ons op via fries@outsidetravel.be

Afbeeldingen