Vakantiehoeve Outside

Bent u op zoek naar een superoriginele locatie voor uw event? De Vakantiehoeve Outside in het Adventure Park te Poperinge is de ideale uitvalsbasis voor de organisatie van allerlei evenementen: incentives, personeelsfeesten, familiedagen, vrijgezellenfeestjes, communie's, ... 

Accommodatie:

De authentieke hoeve werd volledig gemoderniseerd en omgebouwd tot een supergezellige locatie. De hoeve bestaat uit een ruime polyvalente zaal waar 40 personen comfortabel kunnen zitten. Het zaaltje is uitgerust met alle nieuwste snufjes: projectiescherm, beamer, digicorder, stereo met versterker, wifi,...

Naast het zaaltje is er een keukentje en een nieuw ingerichte bar.

De hoeve beschikt over twee sanitaire blokken met in totaal 4 toiletten, 8 lavabo's en 7 douches. De slaapzaal bevindt zich op het eerste verdiep en bevat 16 stapelbedden en één enkelbed (plaats voor 33 personen). Naast de bar is er nog een aparte slaapkamer met 2 stapelbedden en een extra toilet. In totaal kunnen dus 37 personen overnachten in de hoeve.

Aansluitend aan de hoeve staat de prachtige Outside-partytent die plaats biedt aan 40 zittende gasten (ideaal om gezellig buiten te eten).

Niets zo gezellig als 's avonds te genieten van een glaasje nabij de verwarmde vuurschaal.

Prijzen:

De kostprijs om de hoeve 1 dag af te huren bedraagt 295 €. De enige voorwaarde is dat er minimum één outdooractiviteit geboekt wordt. Alle mogelijkheden kan u terug vinden op www.outsideadventure.be

In de prijs van 295 € is het volgende inbegrepen: gebruik zaaltje, outside partytent, sanitaire blokken met toiletten en douches, frigo, BBQ-toestel, borden, glazen, bestek en eindschoonmaak.

Indien u beroep doet op één onze catering, dan valt de huurprijs voor de hoeve echter weg. Een absolute aanrader!

Overnachtingen:

Wie in de hoeve wenst te overnachten betaald 30 € per persoon per nacht (min 15 betalende deelnemers of forfait van 450 €). Vanaf de tweede nacht betaal je slechts 25 € per persoon (min 15 betalende deelnemers of forfait van 375 €).

Let op: bij een verblijf in de vakantiehoeve is het verplicht om een activiteit te boeken.

Cateringmogelijkheden:

Onze cateringmogelijkheden kan u hier terugvinden.

Locatie:

De vakantiehoeve Outside ligt in het avonturenpark. In het Outside Adventure Park zijn er twee quadparcours voorhanden. Eén daarvan wordt gebruikt om met yamaha’s 350 cc op te rijden. Op het kleinere parcours crosst men met miniquads (vanaf 6 jaar).
Ook Paintball, High Ropes, wakeboarden, kanovaren, vlottenbouw,… behoort tot de mogelijkheden. Alle mogelijkheden kan u terug vinden op www.outsideadventure.be

Voor de allerkleinsten is er een kinderboerderij die kan bezocht worden. Daarnaast kunnen indianendagen of andere leuke themadagen georganiseerd worden in het park!

Info:

Wenst u meer info of wenst u de hoeve te bezichtigen, neem dan contact met ons op via fries@outsidetravel.be